Keresés a honlapon
BURGONYA - MINDENKI KEDVÉRE
2006.08.24.

Van olyan élelmiszer, ami ötvözi magában mindazt a jó tulajdonságot, amit elvárhatunk egy alapanyagtól: a krumpli, vagyis a hivatalos, étlapokon szereplő nevén a burgonya egyszerre sokoldalú, tápanyagokban gazdag, olcsó és finom. Ismerjük meg!


Bővebben>>
LÉGY A PSZICHOLÓGUSOD, ÉS ÉPÍTSD LE ....
2006.08.24.

Aki alkoholistához, drogoshoz, bűnözőhöz, lelkileg vagy testileg súlyosan és tartósan beteghez, szélsőségesen önző, durva vagy munkájában megszállott emberhez köti az életét, gyakran kóros függőségbe kerül ezzel a személlyel. Mások függése függővé tehet?


Bővebben>>
Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!


SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK ÖNT A TISZAZUGI TÜDŐ ÉS LÉGZŐSZERVI BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY HONLAPJÁN!


Alapítvány legfontosabb célkitűzései


A légzőszervi betegek gyógyítási feltételeinek fejlesztése, a megelőzés és eredményes rehabilitáció érdekében jött létre. Az alapítvány közérdekű egészségvédelmi célokat szolgál, a megelőzésre, a korszerű gyógyítás és rehabilitáció támogatására mozgósít, bekapcsolva a gyógyuló és egészségüket megőrizni kívánó emberek aktív együttműködését.Az alapítvány nyitott, ahhoz bárki csatlakozhat


Az alapítvány célja, hogy társadalmi, anyagi és természetbeni támogatást mozgósítson a tömegméretű légzőszervi betegek eredményesebb gyógyítása, megelőzése és a betegek rehabilitációja érdekében.

Az alapítvány vagyona közadakozásból gyarapítható, céljainak megvalósításához, az alapítványhoz csatlakozó bármely bel és jogi, vagy természetes személy hozzájárulhat.

Az alapítvány támogatói a 69800016-15103707-es számlaszámra, vagy az alapítvány készpénz-átutalási megbízásán (csekken) fizetheti be támogatásra szánt összeget.
Befizetési csekket a kunszentmártoni Tüdőgondozó Intézetnél lehet felvenni.

Az alapítvány mindenkori teljes vagyona az alapítvány céljainak megvalósítását és működési feltételeinek a biztosítását szolgálja. A hozzájárulással kapcsolatos adóigazolást adóalanyok részére, az alapítvány kuratóriuma adja ki.

Kérjük, hogy támogatásával segítse elő az alapítvány hatékony és gyógyító működését.Támogatását ezúton is tisztelettel köszönjük az alapítvány és a kuratórium tagjai nevében
A beteg Ember is Ember
Saját Honlap Percek alatt
Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!
Szeretne egy szép honlapot?
Szeretné, ha ez a honlap bevételt is termelne önnek?
Nem akar százezreket költeni rá?
De nem ért a honlapkészítéshez?


| More
FreeTopsite
A beteg Ember is Ember

--Látogatottságmérő--Írja meg nekünk kérdéseit, véleményét a honlappal kapcsolatban, ha megadja e-mail címét is akkor válaszolunk kérdésére:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot